Kolege se opraštaju od Emilijana Sale (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege se opraštaju od Emilijana Sale (FOTO)

Sve je šokirala vest da je telo koje je pronađeno u olupini aviona zapravo Emilijano Sala, fudbaler Nanta koji je potpisao u Kardif.

Pošto je potvrđeno da je posle dve nedelje potrage za fudbalerom avion u kojem je bio završio u Lamanšu, stižu poruke podrške porodici nastradalog igrača i izjave saučešća.

Mi más profundas condolencias a la familia de Emiliano. Igualmente a sus amigos y conocidos. Mi oración por sus vidas. pic.twitter.com/2qVVlHB6N9— >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Radamel Falcao (@FALCAO) February 8, 2019

Podsetimo, argentinski napadač je bio jedini putnik na avionu kojim je upravljao britanski pilot David Ibotson kada je nestao iznad Lamanša 21. januara.

Im deeply saddened about the death of Emiliano Sala. My Family and I would like to extend our sincerest condolences to his family and friends. Our thoughts are also with the family of pilot David ibbotson. pic.twitter.com/W4GPLMdGZc— Xherdan Shaqiri (@XS_11official) February 8, 2019

Pre nekoliko dana je pronađen avion na dnu kanala Lamanš, a dugo se spekulisalo da li u njemu ima putnika. Potvrđeno je najpre da je pronađeno telo, a onda i da je u pitanju nekadašnji igrač Nanta.

RIP EMI — Kylian Mbappé (@KMbappe) 07. фебруар 2019.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE: Pronađeno telo Emilijana Sale (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019

Argentinac se nalazio u avionu koje je nestao sa radara 21. januara...Telo pronađeno u ostacima aviona koji se srušio u kanal Lamanš, identifikovano je kao Emilijano Sala, preneo je u četvrtak uveče BBC...Policija je izdala zvanično saopštenje kojim su se potvrdile crne slutnje. Argentinski fudbaler...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.