Knezević premijeru: Objavite, da se ne dobačamo preko Tvitera

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 19:41

Knezević premijeru: Objavite, da se ne dobačamo preko Tvitera

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević zahvalio je premijeru Zdravku Krivokapiću što će ubrzo potpisati ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Zatražio da taj ugovor premijer javno objavi.

“Da nisam pitao, ne bih ni znao. Još ako ga može objaviti da se ne ''dobačamo'' preko Tvitera, bilo bi na opštu polzu svih nas koji smo za kanonsko jedinstvo SPC. Unapred zahvalan”, napisao je Knežević na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tviteru.

Opoziciona Demokratska partije socijalista (DPS) predsednika Crne Gore Mila Ðukanovihca zatražila je danas od premijera Zdravka Krivokapića da što pre predoči javnosti sadržinu ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), čije je potpisivanje ranije danas najavio.

DPS u saopštenju traži i javnu raspravu o tom "veoma važnom pitanju".

Ta stranka ocenjuje da to što je sadržina ugovora nepoznata široj javnosti upućuje na to da je reč o "tajnom dogovoru koji najvjerovatnije za cilj ima ugrožavanje nacionalnih interesa države Crne Gore".

U saopštenju se dodaje da DPS odavno upućuje na, kako se navodi, neprimeren i nedozvoljen upliv SPC u politički život Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.