Izvor: Beta, 05.Dec.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan rodila sina

Američka zvezda rijaliti programa Kim Kardašijan i njeni suprug, rep muzičar, Kanje Vest saopštili su danas da su dobili drugo dete, sina."Kanje i ja smo jutros dobili sina", navodi se u poruci Kim Kardašijan na Tviteru.Kanje Vest (38) i Kim Kardašijan (35), u braku od maja 2014. godine, imaju dvoipogodišnju ćerku.Magazin Tajm ih je u aprilu svrstao medju 100 najuticajnjih ljudi na svetu.Njihovo zajedničko bogatstvo je procenjeno na oko 60 miliona dolara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ovako izgleda bolnicki apartman u kom se porodila Kim Kardasijan (ne gledajte ako se uskoro poradjate u Srbiji)

Izvor: medio.rs, 06.Dec.2015, 13:38

Kim Kardašijan i Kanje Vest su u subotu dobili drugo dete. Porođaj je obavljen u bolnici "Cedars-Sinai" u Los Anđelesu, a rijaliti zvezda je odsela u apartmanu koji košta 4.000 dolara dnevno.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.