Kim Kardašijan previše seksi za Tviter?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jan.2011, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan previše seksi za ''Tviter''?

Starleta Kim Kardašijan je u petak na svom ''Tviteru'' postavila ovu fotografiju koja je izazvala mnoštvo komentara, a verovatno isto toliko uzdaha muške populacije.

I dok neki misle da svi mogu da joj pozavide na lepoti, ima i onih koji su napisali “2sexy2tweet” (previše seksi za tvit).

Kim nije naglasila koje dizajner minimalnog kupaćeg kostima koji nosi na fotografiji, ali se zna da je ogrlica delo Džejsona Arašebena. Poznata starleta nastavlja trend koji je pokrenula supruga repera Aj-Ti-ja, Koko, a svojim golišavim fotografijama na ''Tviteru'' oduševljava armiju obožavalaca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.