Kim Kardashian glumi u seriji!

Izvor: Tracara.com, 08.Jan.2012, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardashian glumi u seriji!

Nakon izleta u muzičke vode, rijaliti starleta Kim Kardashian oprobaće se i u glumi.Najpoznatija sestra Kardashian na Twitteru je objavila da je upravo završila probu za novu sitkom seriju Last Man Standing. Oni koji je vole jedva čekaju da vide kako će se snaći u ulozi glumice, a oni koji je ne vole, verovatno će na nož dočekati njen glumački debi.Ipak, to je Holivud, zar ne? Bez obzira na to što je često osporavana da je apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << netalentovana, Kim je vrlo uspešna preduzetnica i zgrće milione. Poslednja u nizu onih koji su se pozabavili netalentom rijaliti porodice je američka novinarka Barbare Walters. Poznata po tome što je bez dlake na jeziku, ona je u svojoj emisiji ugostila Kardashianove, koje je bez pardona isprozivala. Devojkama je rekla da nemaju nikakav talent i zamolila ih da objasne kako je biti poznat bez razlog.'Ne glumite, ne pevate, ne igrate, nemate ni jedan, oprostit mi što ću reći, talenat', rekla ime je tada Barbare.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Kim Kardašijan glumi sebe u seriji

Izvor: Blic, 08.Jan.2012

Starleta Kim Kardašijan uskoro će se pojaviti Tv komediji "Last man standing" u kojoj vodeću ulogu igra Tim Alen...Planetarno popularna starleta, Kim Kardašijan dobila je ponudu da odigra sebe u jednoj komediji. Kim će pored poznatog glumca Tima Alena igrati u projektu „Last man standing"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.