Keys-To-Go Ultra-Portabl tastatura

Izvor: ITsvet.com, 14.Apr.2015, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keys-To-Go Ultra-Portabl tastatura

Kucanje po staklenom ekranu je odlično za servise kao što je Twitter i za kucanje kratkih poruka, međutim, ukoliko želite da pišete duži vremenski period, onda je fizička tastatura idealan izbor. Logitech je kompanija koja je poznata po odličnim tastaturama, a u skladu sa tim ide i njihov novi proizvod. Reč je o Keys-To-Go Ultra-Portabl tastaturi za Android i Windows, dok je verzija za iOS operativni sistem objavljena nešto ranije. Proizvođač navodi da se ova tastatura isporučuje sa punjivom baterijom te da se za bežično uparivanje može koristiti bilo koji Bluetooth uređaj, a ne samo tablet računar.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Logitech Keys-To-Go Ultra Portable tastatura za Android i Windows mobilne uređaje

Izvor: ItRešenja.com, 15.Apr.2015, 03:34

Kompanija Logitech je predstavila Logitech Keys-To-Go Ultra Portable tastaturu koja je namenjena za korišćenje na mobilnim uređajima sa Android i Windows platformama, dok je od ranije korisnicima dostupan model za iOS uređaje. Logitech Keys-To-Go je samostojeća bluetooth tastatura koja se može...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.