Kešelj u Megi, debituje protiv Zvezde!

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kešelj u Megi, debituje protiv Zvezde!

Bivši reprezentativac Srbije Marko Kešelj potpisao je otvoreni ugovor sa Mega Vizurom, objavio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović na tviteru. Krilni košarkaš će za ekipu Dejana Milojevića debitovati protiv Crvene zvezde Telekom, u okviru 4. kola ABA lige.

Kešelj se vraća u klub u kome je debitovao u seniorskoj konkurenciji, kao 16-godišnjak, tada u Mega Ishrani. Posle epizoda u Đironi i Kelnu, zaigrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << za Crvenu zvezdu, gde je proveo dve godine, a potom se preselio u Olimpijakos.

Sa Atinjanima je, pod vođstvom Dušana Ivakovića, osvojio Evroligu.

Po odlasku iz Pireja, igrao je za Valensiju, Le Man i Asvel. 

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kešelj u Megi, debi protiv Zvezde

Izvor: B92, 14.Okt.2014

Nekadašnji reprezentativac Srbije Marko Kešelj potpisao je otvoreni ugovor sa Mega Vizurom, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović...Kešelj će debi u novom dresu imati protiv svojeg bivšeg kluba Crvene zvezde u nedelju u Pioniru...Prošlu sezonu srpski košarkaš je završio u francuskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.