Izvor: Nezavisne Novine, 07.Feb.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Peri nastupa na dodjeli Gremija

Američka pjevačica Kejti Peri posljednja je u nizu izvođača koji će nastupati na dodjeli prestižnih muzičkih nagrada Gremi, koja se održava u nedjelju, 12. februara, u Los Anđelesu.

Vijest je otkrila Muzička akademija na svom Twiter nalogu, a zatim ju je i potvrdila i sama pjevačica.

Osim Perijeve, na 59. dodjeli Gremija će nastupiti i Bijonse, Vikend, "Daft pank", Adel, Džon Ledžend, "Metalika", Keri Andervud, Bruno Mars, Kit Urban, Ališa Kiz i mnogi drugi.

Domaćin dodjele je komičar Džejms Korden.

(RTS, MTV)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stiže duet Metallice i Lejdi Gage

Izvor: N1 televizija, 07.Feb.2017

Lejdi Gaga će nastupati na dodeli Gremi nagrada treći uzastopni put, a ovog puta u duetu sa Metallicom, prenosi MTV.rs...Vesti su, kako navodi MTV.rs, stigle prvo u TV reklami i ubrzo procurile na internet. Zapravo to nije veliko iznenađenje budući da je Lejdi Gaga sebe proglasila "ljubiteljkom hevi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.