Kante pokazao klasu, ali onda mu je SMS pokazao ko je glavni

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 23:05

Kante pokazao klasu, ali onda mu je SMS pokazao ko je glavni

Trijumf Al Hilala.

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić bio je dvostruki asistent u pobedi Al Hilala nad Al Itihadom rezultatom 3:1 u meču 22. kola lige Saudijske Arabije.

Gosti su poveli u 12. minutu golom Ngoloa Kantea, ali je usledio preokret i pobeda Al Hilala. Saleh Al Šehri je izjednačio na 1:1 u 39. minutu, a u drugom poluvremenu je na scenu stupio Millinković-Savić. Reprezentativac Srbije bio je asistent Malkomu u 59. i Saud Abdulhamidu u 67. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sergeeeeej 🗣️

#AlHilal 💙 pic.twitter.com/TIzeA9nbtE

— AlHilal Saudi Club (@Alhilal_EN) March 1, 2024

Najbolji strelac Al Hilala Aleksandar Mitrović nije igrao zbog suspenzije koju je zaradio zbog akumuliranja žutih kartona.

Al Hilal posle 22 odigrana kola suvereno drži prvo mesto sa 62 boda, devet više od drugoplasiranog Al Nasra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Girasi "ukrotio vukove" na Volksvagen parku

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 21:31

Fudbaleri Štutgarta uspeli su da nastave niz pobeda na gostovanju ekipi Volfsburga...Švabe su na Volksvagen areni slavili rezultatom 3:2 i tako ostanu na šest bodova prednost u odnosu na Dortmund koji se nalazi na četvrtom mestu...Ponovo je Serhu Girasi stupio na scenu i pokazao svoj golgereski učinak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.