Kanje Vest ne prestaje da šokira, gostima na žurki poslužio suši na nagoj ženi (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 13.Jun.2023, 23:00

Kanje Vest ne prestaje da šokira, gostima na žurki poslužio suši na nagoj ženi (FOTO)

Rođendanska žurka kontroverznog repera protekla je u najblažem smislu reči-bizarno.
Reper Kanje Vest proslavio je rođendan sa prijateljima, a pojedine fotografije sa žurke podelili su na Tviteru.
Pojedine su „upale u oči svima“, odnosno one na kojoj gosti jedu suši sa potpuno nagih žena, što je sve zaprepastilo. Negativni komentari na račun ovog „performansa“ samo se nižu na pomenutoj društvenoj mreži, a mnogi tviteraši ovaj potez karakterišu kao mizoginiju, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << B92.
Let’s play a game called “hunter’s laptop or Kanye’s birthday” pic.twitter.com/s7dZx27Xmw
— K***** (@internetkendra) June 11, 2023

„Tretirati ženu kao tanjir je mizoginija“, komentarišu na Tviteru gde ističu: „U kom svetu tretiranje žena kao objekta za posluživanje hrane muškarcima nije doslovno mizoginija?!“.
„Svakim danom postaje sve čudniji i čudniji“, bili su samo neki od komentara posvećeni slavnom reperu za kojeg sada svi posle ovog poteza smatraju da je reč o mizoginiji.
Kenny Kunene was ahead of his time for real https://t.co/0FIy6Czeq0 pic.twitter.com/9WDSI2NJcf
— Vusi.Mz (@YouDunnoVusi) June 12, 2023

Na ovoj, reklo bi se, bizarnoj rođendanskoj proslavi, bila je i ćerka Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, devetogodišnja Nort Vest, koja je takođe primećena kako jede suši, doduše, nije ga uzimala sa nage žene, već sa tanjira.
Kanje Vest zbog rasističkog lupetanja izgubio milijardu $, Adidas raskinuo ugovor s reperom

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.