Kanađani IZBRISALI TRAMPA iz filma Sam u kući 2

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanađani IZBRISALI TRAMPA iz filma "Sam u kući 2"

Tramp komentarisao na Tviteru

Kanadska državna televizija izbrisala je scene sa predsednikom SAD Donaldom Trampom iz filma "Sam u kući 2" (Home Alone 2: Lost in New York), prenosi "Gardijan".

Iz Kanadske državne televizije poručuju da je iz filma "Sam u kući 2" izrezano osam minuta kako bi se napravilo mesta za reklame.

Kako kažu, te promene u filmu izvršene su 2014. godine, pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tramp izabran za predsednika, pa promene nisu bile politički motivisane.

Tramp, tada ugledna medijska figura, pojavio se u filmu iz 1992. godine u sceni kada mali Kevin dolazi u hotel Plaza u Njujorku nakon što je na aerodromu shvatio da je izgubio svoju porodicu.

Jedan od najistaknutijih biznismena Njujorka u to vreme, pojavljuje se na ekranu na nekoliko sekundi, rekavši Kevinu da je lobi hotela "niz hodnik s leve strane".

Isečeni film prikazan je ranije ovog meseca, što je izazvalo kritike brojnih Trampovih pristalica, ali i filmadžija.

Tramp se oglasio ovim povodom i na Twitteru uz reči – Film više nikada neće biti isti bez mene!.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.