Izvor: 24sedam.rs, 08.Apr.2023, 20:41

Kamere u marketu snimile jezivu scenu: Majka uradila nešto nečuveno, a otac ga vezuje i ludački tuče ako je ne posluša! (FOTO)

Objava sa Tvitera uznemirila je mnoge, najviše zbog toga što je majka, ako se to "majkom" može nazvati, primorila dete da postane lopov

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

OBJAVA NA TVITERU UZNEMIRILA SRBIJU Kamere zabeležile majku kako krade iz humanitarne kutije pa PODMEĆE SOPSTVENOM DETETU, građani tvrde ga i otac vezuje i tuče!

Izvor: Blic, 09.Apr.2023, 16:50

Kamere u jednom marketu nedavno su snimile jezivu scenu kada je majka došla da pazari i povela dete. Na osnovu snimka ustanovljeno je kako je ipak došla da krade humanitarnu pomoć koju objekat skuplja, ali navodeći dete da za nju obavi krađu. Kako se sada nezvanično saznaje, dete je zbrinuto, a...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.