Kako da ultra brzo pretražujete Gmail, Twitter, Facebook, Dropbox … ?

Izvor: Baguje.com, 22.Okt.2012, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da ultra brzo pretražujete Gmail, Twitter, Facebook, Dropbox … ?

Da li ste nekada imali potrebu da pronađete nešto što ste čuli/videli na nekoj društvenoj mreži, a ne možete tačno da se setite gde i kad. Tu vam je bila potrebna brza pretraga koja pretražuje sve društvene mreže i još neke od servisa za komunikaciju.

Cloudmagic je servis koji baš to nudi. Dakle, uz pravljenje jednostavnog naloga na ovom servisu imate pristup podacima sa mnoštva društvenih i komunikacionih servisa. Ono što Cloudmagic trenutno pretražuje je: >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com <<
Gmail i Google Apps Facebook Twitter Microsoft Exchange Office 365 Evernote Dropbox Box Google Docs, Calendar i Contacts Google Chat iCloud AOL Mail.com GMX Dakle, i više nego dovoljno, a ukoliko nedostaje neki servis, očekujte ga uskoro jer je Cloudmagic tek u početku razvoja.
Kako bi počeli da korisite ovu “ultra brzu” pretragu, potrebno je samo da se regustrujete na sajtu https://cloudmagic.com i dodate servise koje želite da pretražujete.
Cloudmagic ima i dodatak za Google Chrome uz pomoć koga možete još brže direktno iz veb brauzera pretraživati sve svoje fajlove.
Takođe, tu je i Android verzija aplikacije koju možete preuzeti odmah ispod:




Post "Kako da ultra brzo pretražujete Gmail, Twitter, Facebook, Dropbox … ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 22. 10. 2012.
Kategorije: Ekstenzije, Google Chrome, Pretraga, Veb brauzeri | Tagovi: besplatno




Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.