Kad nešto jednom dospe na internet - NIKAD ne biva potpuno izbrisano?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad nešto jednom dospe na internet - NIKAD ne biva potpuno izbrisano?

Ovo bi trebalo da znate!

I pored obaveštenja da je poruka izbrisana, Tviter ipak čuva sve poruke.

Korisnici ipak mogu da im pristupe preuzimanjem arhiviranih podataka svog profila, a dostupne su i poruke poslate izbrisanim ili suspendovanim profilima.

I pored toga što su poruke dostupne samo pošiljaocu i primaocu, sama činjenica da Tviter ne briše poruke, iako korisnike obaveštava da to čini, nije baš pohvalna za samu kompaniju.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tvitera saopštavaju da su upućeni u problem i da razmatraju situaciju, ali trenutno ne nude nikakve garancije da će se bilo šta promeniti.

Korisnicima Tvitera ovaj primer može da posluži kao dobar podsetnik da ono što dospe na internet gotovo nikada u potpunosti ne bude izbrisano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.