KRKOBABIĆ SE NAVUK’O NA FEJSBUK!

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRKOBABIĆ SE NAVUK’O NA FEJSBUK!

BEOGRAD - Krka ko tinejdžer! Potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić odnedavno je postao član najpopularnije socijalne mreže Fejsbuk i slobodno vreme provodi ćaskajući sa on-lajn prijateljima! Najstarijeg člana Vlade, kako su nam potvrdili u njegovom kabinetu, unuci su nagovorili da otvori profil. U početku su mu, kažu nam Krkobabićevi saradnici

BEOGRAD - Krka ko tinejdžer!

Potpredsednik Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Jovan Krkobabić odnedavno je postao član najpopularnije socijalne mreže Fejsbuk i slobodno vreme provodi ćaskajući sa on-lajn prijateljima! Najstarijeg člana Vlade, kako su nam potvrdili u njegovom kabinetu, unuci su nagovorili da otvori profil. U početku su mu, kažu nam Krkobabićevi saradnici, pomagali da savlada osnovne „cake“, a za kratko vreme lider PUPS toliko se izveštio da je sam počeo da postavlja fotografije, komentariše, diskutuje s „prijateljima“...

- Potpredsednik Krkobabić je zaista od pre Nove godine na Fejsbuku, koji koristi da komunicira sa članovima PUPS, ali i ostalim građanima. Unuci su mu pomogli da otvori profil, ali se sad dobro snalazi. Sigurno će se uskoro pridružiti i Tviteru, jer tamo može da „kači“ autorske tekstove - kažu nam u Krkobabićevom kabinetu. Oni dodaju da potpredsedniku Vlade više ne predstavlja problem baratanje računarom jer je veoma uspešno savladao obuku još pre godinu i po dana, kad je Vlada uvela elektronske sednice.

Krkobabić, međutim, nije želeo da nam kaže koliko ima on-lajn prijatelja, šta konkretno radi na Fejsbuku i koliko vremena provodi na mreži.

- Nemam nikakav komentar - kratko će Krkobabić, koji, pri tom, nije demantovao da ima profil i da je veoma aktivan.

Inače, na mreži Fejsbuk postoji čak 20 profila s imenom Jovana Krkobabića, a od toga tri s fotografijom lidera PUPS. S obzirom na to da su svi zatvoreni, nije moguće proveriti koji je od njih onaj pravi.

Da je Krkobabić veoma popularan među mladima pokazuje i to što „njemu u čast“ na Fejsbuku postoje dve stranice, od kojih jedna broji 138 članova, ali i šest fan grupa. A zanimljivo je da je najvatreniji fan Jovana Krkobabića takozvani Ciga Mufljuz, koji ne propušta priliku da pohvali medijske istupe lidera PUPS.

- To, Jole! Bravo, kralju! Napred, junošo! - poručuje sa „zida“ Ciga Mufljuz svom idolu Krkobabiću.

Fan grupe Jovana Krkobabića

Krkobabić dr Jovan - 73 člana

Jovan Krkobabić - četiri člana

Klub ljubitelja vijagre - dr Jovan Krkobabić - 60 članova

Jovan Krkobabić - Novca za penzije mora biti! - 82 člana

PUPS - Partija ujedinjenih penzionera Srbije - 33 člana

Podrška Vladi DS i PUPS - 11 članova

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.