KRIVOKAPIĆ PROGOVORIO O PROTERANIM SRBIMA U OLUJI Predsednik Vlade Crne Gore opet jedno priča, a drugo radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 07:24

KRIVOKAPIĆ PROGOVORIO O PROTERANIM SRBIMA U "OLUJI" Predsednik Vlade Crne Gore opet jedno priča, a drugo radi

Zdravko Krivokapić se juče oglasio na Tviteru

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da najiskrenije žali za nevino stradalim i proteranim Srbima u hrvatskoj akciji Oluja.

Krivokapić je juče na Tviteru napisao da sve žrtve ratova 90-ih moraju biti opomena.

- Najiskrenije žalim za nevino stradalim i sa svojih ognjišta proteranim Srbima u ''Oluji''. Sve žrtve tragičnih ratova iz 90-ih na prostoru nekadašnje SFRJ moraju biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opomena da se nikada i nikome više takvo zlo ne ponovi - napisao je Krivokapić.

Најискреније жалим за невино страдалим и са својих огњишта протјераним Србима у “Олуји”.

Све жртве трагичних ратова из 90-их на простору некадашње СФРЈ морају бити опомена да се никада и никоме више такво зло не понови. 1/2 pic.twitter.com/GOgxchf1jO

— Zdravko Krivokapić (@profKrivokapic) August 4, 2021

Sećanje na žrtve Oluje, kako je rekao, obavezuje nas da gradimo budućnost u kojoj će naši potomci biti prijatelji i saradnici u izgradnji boljeg sveta, prenela je RTCG.

- Da se nikada i nikome ne ponovi - naveo je Krivokapić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.