KAO U HOROR FILMU! Crno nebo se nadvilo nad Beogradom - grad veličine graška pokosio Cvijićevu ulicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 15:40

KAO U HOROR FILMU! Crno nebo se nadvilo nad Beogradom - grad veličine graška pokosio Cvijićevu ulicu (VIDEO)

Sprema se oluja.

U narednih sat vremena očekuju se lokalni pljuskovi na širem području Beograda i u nekim delovima Srema, a slaba kiša u glavnom gradu Srbije već je počela.

Trenutno jačeg razvoja oblaka ima i severnije od prestonice Srbije, a lokalni pljuskovi očekuju se i na jugoistoku zemlje.

Kako javljaju čiatoci portala Srbija Danas u centru Beograda oluja već kreće. Naime, pljusak i grad veličine graška pokosio je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cvijićevu ulicu.

Pada grad u Beogradu! pic.twitter.com/c4YbS7sCVA

— Petar Petrovic (@PetarPe80038488) April 10, 2023

Podsetimo, grmljavinski sistem koji je oko podneva zahvatio istočni deo Srbije, u toku ranog poslepodneva proširio se na deo Pomoravlja, tako da je jačih pljuskova sa grmljavinom bilo između Jagodine i Paraćina.

Poslepodne će se ovaj sistem premeštati prema jugozapadu, odnosno dolini Zapadne Morave, tako da se na širem području između Kraljeva i Trstenika i oko Vrnjačke banje očekuju pljuskovi s grmljavinom.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.