KAMERE SVE SNIMILE: Migranti ponovo divljali u kampu kod Bihaća, uz povike nasrnuli na policajce (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2020, 09:58

KAMERE SVE SNIMILE: Migranti ponovo divljali u kampu kod Bihaća, uz povike nasrnuli na policajce (VIDEO)

Novi sukob migranata sa policijom.

U prihvatnom centru za migrante Lipa kod Bihaća došlo je do novog sukoba migranata i policije, kao i radnika iz obezbeđenja kampa, prenose sarajevski mediji.

Na snimku obajvljenom na sajtu lista može se videti kako jedno lice odbija da posluša naredbe policije, dok ostali migranti uz povike nasrću na policajce i traže da ga ostave na miru.

Sukob migranata i policije u kampu Lipa pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << twitter.com/ucOAWH9WFh

— Dnevni avaz (@DnevniAvaz) August 12, 2020

Ovaj incident nije ni zabeležen u policijskom biltenu, što govori da je to postala svakodnevna slika u Unsko - Sanskom kantonu, ocenjuju mediji.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šiljdedić: Nije bilo sukoba sa policijom nego je migrant bio nezadvoljan

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2020

BIHAĆ - U prihvatnom centru za migrante u srpskom selu Lipa kod Bihaća nije došlo do sukoba migranata sa policijom i radnicima koji obezbjeđuju ovaj kamp nego je jedan migrant "izražavao nezadovoljstvo" u čemu su mu se pridružile kolege, rekao je danas portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.