Jovanov o Đilasu: Nesposoban za društvo, sposoban za svoj džep

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanov o Đilasu: Nesposoban za društvo, sposoban za svoj džep

Ðilas je prethodno na tviteru naveo da deca u domu u Sremčici gladuju

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov kaže da lider Saveza za Srbiju i bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas pokušava zloupotrebom dece da stekne političke poene.

Pročitajte i:

Kritikujući bivšeg gradonačelnika da je zadužio Beograd za 1,2 milijarde evra, da je ostalo dužan kporodiljama i penzionerima, da priča o pruzi od Soluna do Budimpešte a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije bio u stanju da pošteno i bez afera napravi most od Novog Beograda do Čukarice, Jovanov kaže da Ðilas ne može da shvati da se veliki projekti danas rade zbog Srbije, "a ne kao u njegovo vreme, da bi tajkuni postajali još bogatiji i da bi kasnije, poput njega, prijavljivali imovinu od 25 miliona evra".

Jovanov, međutim, pita i gde je sve ono što nije prijavljeno...

- Gde je odgovor kako je to zarađeno i kako mu je baš u vreme dok je bio vlast iznenada porasla sposobnost i uspešnost u biznisu? Najzad, koliko se toga u Srbiji moglo napraviti da je novac završavao u projektima važnim za narod, umesto u džepovima tajkuna? Bolje da odgovori na ta pitanja umesto što pametuje o onome u čemu se pokazao kao "neuspešan i nesposoban za društvo, ali istovremeno veoma sposoban za svoj džep - poručuje Ðilasu Jovanov u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

, da se dom raspada i da je pokušao da im pomogne donacijom, ali da je to zabranio ministar Zoran Ðorđević, kao i da se zadužujemo milijardu evra za prugu od Novog Sada do Subotice, a koju će, tvrdi, kineske firme raditi bez tendera i po enormnoj ceni.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.