Još jedna besplatna igra za PC

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 13:04

Još jedna besplatna igra za PC

Lepo...

Valorant je zvanično objavljen i dostupan za preuzmanje na PC-ju posle uspešnog beta testiranja. Bilo da ste učestvovali u beti, Valorant je besplatan za sve igrače, a ispod možete videti korak po korak kako da ga preuzmete i igrate ovog trenutka.

A console release for Valorant is being considered https://t.co/BmCjVPNniM pic.twitter.com/IZAaZN9yun

— GameSpot (@GameSpot) June 8, 2020

Kako da preuzmete Valorant – i instalirate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga sa Riot-ovog sajta

Korak 1. Idite na Riot-ov sajt i pritisnite Play Now dugme, ili kliknite na ovo dugme. Ukoliko već nemate Riot-ov nalog, biće vam skrenuta pažnja da to uradite.

Korak 2. Preuzmite i instalirajte klijent. Ovo će takođe instalirati Riot-ov Vanguard anti-cheat program.

Korak 3. Pokrenite klijent i prijavite se sa Riot nalogom. Možda ćete morati da resetujete kompjuter kako bi Vanguard bio aktiviran i kako biste mogli da igrate.

Ukoliko ste pak već bili uključeni u betu i imate Valorant preuzet i instaliran, sve što bi trebalo da uradite je da pokrenete klijent i dopustite mu da preuzme verziju 1.0. Igra je objavljena zvanično 2. juna, a peč je doneo novog agenta, novu mapu i novi mod u igri.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.