Još broje mrtve kod Jagodine: Povećan broj žrtava STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još broje mrtve kod Jagodine: Povećan broj žrtava STRAVIČNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE (FOTO)

Više od 20 povređenih

Još jedna osoba podlegla je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto-putu kod Jagodine tako da je broj žrtava povećan na sedam!

Dve saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš kod Jagodine dogodile se se jutros oko pola osam.

U ovim udesima sedam osoba je poginulo, a više od 20 je povređeno.

Lančani sudar na atuo putu, šestoro poginulih, tridesetak povrijeđenih, saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blokiran https://t.co/XCMx4MzBWZ pic.twitter.com/IYLREDKHAz

— Prijedor24.com (@Prijedor24com) October 9, 2018

Paralelno su se dogodile dve saobraćajne nesreće, jedna u smeru Beograd-Niš, druga u smeru Niš-Beograd.

Lančani sudar na auto-putu https://t.co/hFNwn7TgO4

— Lisica.RS (@LisicaRS) October 9, 2018

U prvoj saobraćajnoj nesreći, od Beograda ka Nišu, prema prvim informacijama, tri osobe su poginule, a deset osoba povređeno. U toj nesreći učestvovalo je više od deset vozila, pri tome su se dva kamiona zapalila.

Drugi sudar se desio na istom mestu, u isto vreme, ali u drugom smeru, od Niša ka Beogradu. U toj nesreći tri osobe su poginule, a više od 12 povređeno. U sudaru je učestvovalo devet kamiona i nekoliko automobila.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.