Ješić i Pajtić ratuju na Tviteru

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ješić i Pajtić "ratuju" na "Tviteru"

Funkcioneri Demokratske stranke javno ušli u otvoren sukob pred stranačke izbore. Potpredsednik DS traži da prestane "hajka" za koju optužuje partijske kolege RASPRAVA potpredsednika DS Gorana Ješića sa predsednikom stranke Bojanom Pajtićem na "Tviteru", dovela je do usijanja ionako loše odnose u vrhu demokrata. Nakon što je u javnost dospela priča o tome da je direktor DS Amir Bislimi optužio Ješića da je prisvojio 60.000 evra stranačkih donacija, Ješić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je u nedelju javno pozvao Pajtića da zakaže sednicu predsedništva. "Valjda se nećemo praviti mrtvi i zakazaćeš sednicu predsedništva ove nedelje da se razjasne stvari", poručio je Ješić predsedniku svoje stranke. Pajtić je odgovorio pitanjem: "Izgubio moj broj, potpredsedniče?" Ješić je ranije uputio pismo glavnom odboru DS sa istim zahtevom. On insistira da prestane, kako kaže, hajka u tablodima za koju je uveren da je potekla iz stranke. S druge strane, prema našim informacijama, deo stranačkih funkcionera traži da se ispitaju tvrdnje o 60.000 evra "nestalih" donacija. Prvi čovek demokrata nije želeo da odgovori na pitanje da li se, posle prepiske na "Tviteru", ipak čuo sa svojim saradnikom. - Unutarstranačke stvari neću komentarisati u javnosti - kratko je poručio Pajtić. Kako "Novosti" saznaju, kandidat za novog predsednika stranke Dragan Šutanovac, u ovom sukobu drži se po strani. Kako navode naši izvori, on ne želi da se meša jer je zabrinut kakve će posledice to ostaviti na već ozbiljno uzdrmanu stranku koju uskoro očekuje i novi izbor rukovodstva. Zabrinutost deli i veliki deo rukovodstva i mnogi funkcioneri su zapanjeni i ljuti što se unutarstranački sukobi iznose u javnost. PAVIĆEVIĆ UZ ŠUTANOVCA? DRAGAN Šutanovac započeo je kampanju za lidersku poziciju na stranačkom skupu u Nišu. Pored članova stranke koji ga podržavaju, skupu je, kako "Novosti" saznaju, prisustvovao i profesor Vlada Pavićević, član Nove stranke i jedan od najaktivnijih poslanika u prošlom sazivu, koji je posle izbora podneo ostavku na potpredsedničko mesto u svojoj partiji.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasprava Pajtića i Ješića na Tviteru, završena "smajlijem"

Izvor: B92, 20.Jun.2016

Beograd -- Da u vrhu Demokratske stranke odnosi nisu nimalo dobri pokazala je i prepirka predsednika Bojana Pajtića i potpredsednika Gorana Ješića...Ješić je uputio poruku lideru DS da je neophodno zakazati sednicu Predsedništva stranke “ove nedelje“...“Valjda se nećemo praviti mrtvi i zakazaćeš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.