Jermenija o novom oružju protivničke vojske; Azerbejdžan objavio snimak uništenja jermenske tehnike VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 20:06

Jermenija o novom oružju protivničke vojske; Azerbejdžan objavio snimak uništenja jermenske tehnike VIDEO/FOTO

Jermenija je izvestila da Azerbejdžan, pored izraelsko-turskog oružja, koristi i češku samohodnu artiljeriju protiv vojske Karabaha.

Portparolka jermenskog Miinstarstva odbrane Šušan Stepanjan objavila je na Tviteru fotogafije kao dokaz.

Pre toga, Ministarstvo odbrane Azerbejdžana je objavio video-snimak na kojem se vidi uništena jermenska tehnika koju je napala azerbejdžanska vojska.

Sukobi u Nagorno-Karabahu ne jenjavaju 25. dan, iako je humanitarni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prekid vatre dogovoren već dva puta.

Jermenski premijer Nikol Pašinjan ocenio je danas da nije moguće nikakvo "diplomatsko rešenje" u sukobu sa Azerbejdžanom oko Nagorno-Karabaha i pozvao građane na front.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NAŠI JUNACI POBIŠE NEPRIJATELJE": Azerbejdžan neće da mu bude isporučeno više od 10.000 tela vojnika?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 08:46

Premijer Jermenije veruje da su upravo veliki gubici jedan od razloga zbog kojih Baku odbacuje humanitarno primirje..Jermenski premijer Nikol Pašinjan izjavio je da je Azerbejdžan pretrpeo velike gubitke tokom borbenih dejstava u Nagorno-Karabahu i da je sada prinuđen da koristi svoje poslednje rezerve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.