Jeremiću poziv da da izjavu u policiji

Izvor: N1 televizija, 09.Dec.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremiću poziv da da izjavu u policiji

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić dobio je poziv da se, u svojstvu građanina, odazove pozivu na saslušanje.

"Dobrodošlica u Srbiju, policija dolazi u stan da me privede, interesantno", napisao je Jeremić na Tviteru.

Jeremić je objavio i kopiju današnjeg poziva da, u svojstvu građanina, odmah po njegovom prijemu dođe u prostorije SBPOK, "radi prikupljanja obaveštenja u predistražnom postupku zbog krivčnog dela".
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
U tekstu poziva se dodaje da će, u slučaju neodazivanja, biti prinudno doveden.

Dobrodoslica u Srbiju - policija dolazi u stan da me privede. Interesantno... pic.twitter.com/KvkpDcmZ4x

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policijski poziv Jeremiću

Izvor: RTS, 09.Dec.2016

. Dobrodošlica u Srbiju, policija dolazi u stan da me privede, interesantno, napisao je danas na svom Tviter nalogu predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) i bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić.

Nastavak na RTS...

Jeremić: Dobrodošlica - policija došla po mene

Izvor: OkRadio.rs, 09.Dec.2016

Beograd -- Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić pozvan je da dođe u prostorije SBPOK u svojstvu građanina, radi prikupljanja obaveštenja o slučaju "Gardisti". Jeremić je poziv objavio na svom nalogu na Tviteru, a zasad nije poznato da li se odazvao pozivu u kome se navodi da se "odmah javi" policiji. Jeremić...

Nastavak na OkRadio.rs...

Vuk Jeremić dao izjavu: Nisam mogao da doprinesem istrazi

Izvor: N1 televizija, 10.Dec.2016, 11:06

Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić završio je davanje izjave u SBPOK-u...Jeremić se duže od dva sata zadržao u sedištu SBPOK-a i rekao da je izjava trajala samo petnaestak minuta i da nije mogao da doprinese istrazi onim što zna...Ponovio je da je u pitanju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.