Janko Tipsarević od supruge dobio tortu ukrašenu medvedićima

Izvor: Blic, 25.Jun.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević od supruge dobio tortu ukrašenu medvedićima

Janko Tipsarević je sinoć proslavio svoj 27. rođendan u društvu najbližih i svoje supruge Biljane Tipsarević koja mu je poklonila prelepu tortu.

- Danas je mom suprugu rođendan. Janko, volim te, ponosna sam na tebe, luda sam za tobom. Srećan, srećan - čestitala je svom mužu na tviteru 22. juna.

Nekoliko dana kasnije (sinoć) je upriličena i proslava na kojoj je Biljana Janku poklonila prelepu tortu. Torta izgleda kao da je izašla iz prodavnice igračaka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ukrašena je medama, a na centralnom delu se nalazi di - džej meda koji miksuje muziku. Ovo nikako nije slučajno s obzirom da Janko obožava da se u slobodno vreme bavi di - džejingom.

Povezane vesti: Prijatelji su mi najbolji poklon
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko Tipsarević od supruge dobio tortu ukrašenu medvedićima!

Izvor: Svet, 25.Jun.2011

Janko Tipsarević je sinoć proslavio svoj 27. rođendan u društvu najbližih i svoje supruge Biljane Tipsarević koja mu je poklonila prelepu tortu.. "Danas je mom suprugu rođendan. Janko, volim te, ponosna sam na tebe, luda sam za tobom. Srećan, srećan"  čestitala je svom mužu na tviteru...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.