Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 21:23

JUVENTUS SE OGLASIO: Pogba je suspendovan

Francuz bio pozitivan na doping testu.

Odjeknula je danas kao bomba vest da je francuski fudbaler i član Juventusa Pol Pogba bio pozitivan na doping kontroli koja je rađena posle meča između kluba iz Torina i Udinezea 20. avgusta.

Posle svega što je izašlo u javnost, Juventus je odlučio da suspenduje Pogbu, a Stara dama se oglasila i zvaničnim saopštenjem zbog cele situacije.

Juventus release statement about Paul Pogba's suspension. pic.twitter >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .com/dTC7pn2BEx

— Get Italian Football News (@_GIFN) September 11, 2023

 - Fudbalski klub Juventus objavljuje 11. septembra 2023. godine da je Pol Pogba preventivno suspendovan od strane anti-doping organizacije zbog njegovih testova uzetih 20. avgusta 2023. godine - stoji u objavi Juventusa.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.