JEZIVA SCENA U SREMSKOJ MITROVICI: Ogromni silos se PRELOMIO KAO ŠIBICA, od prizora se LEDI KRV (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SCENA U SREMSKOJ MITROVICI: Ogromni silos se PRELOMIO KAO ŠIBICA, od prizora se LEDI KRV (VIDEO)

Sve okolnosti utvrđuje građevinska inspekcija.

Jedan od tri silosa u Jarku kod Sremske Mitrovice, prepolovio se iznenada danas oko 11 časova, kada je na očigled prolaznika i radnika iz njega počeo da curi kukuruz.

Šta je dovelo do pucanja silosa, utvrdiće građevinska inspekcija Grada Sremska Mitrovica, koja je odmah izašla na lice mesta, gde na sreću nije bilo povređenih.

pic.twitter.com/SU1QUk06Co

— Bane (@Bumblb3e) November >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 28, 2019

- Da li je došlo do popuštanja konstrukcije ili je silos bio pretovaren, mi još uvek ne znamo i ne možemo sada da nagađamo. Naša inspekcija je sve pogledala i utvrdila da je sada bezbedno. Sutra očekujem da ćemo imati konkretne odgovore – kaže Ljubomir Vujčić načelnik Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove.

Kukuruz koji se veoma brzo stvorio na zemlji, radnici ove firme počeli su da ga kupe sa zemlje i skladište na drugo mesto.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.