Ivana Banfić: Društevene mreže moja su velika strast

Izvor: Poznati.info, 13.Nov.2010, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Banfić: Društevene mreže moja su velika strast


Popularna hrvatska pevačica Ivana Banfić je nedavno objavila novi singl 'Vampir' kojim je najavila povratak posle četvorogodišnje pauze. U intervjuu za naš web sajt Ivana je otkrila da je odlučila da se u novom albumu preorjentiše na elektronsku muziku, ali i da su društvene mreže twitter i facebook njena velika strast.
Nedavno ste snimili spot za novi Singl 'Vampir' posle četvorogodišnje pauze. Kada će publika moći premijerno da vidi ovaj spot i šta može očekivati?
- Spot će premijereno biti prikazan već sutra pa ćemo Vam ga rado i poslati. Zainteresovani ga takođe mogu pogledati preko mog fejs profila na www.facebook.com/IvanaBanfic na kojem se i inače mogu naći svi detalji vezani za mene. Spot vizualno prati ritam pjesme, i budući da je ovaj singl prožet elektro bitom i namijenjen klupskoj sceni, većina se spota odvija upravo u klubu. A svi znamo što se događa u klubovima, ritam nosi, tijela se znoje, otpuštaju se sve kočnice.
Da li je ovaj singl možda najava za novi album i ako jeste kada Vaši fanovi mogu očekivati premijeru novih pesama?
- Ovaj je singl prvenstveno najava mog povratka klupskoj elektro glazbi i glazbenom izričaju 'I Bee'. Želim svoju publiku dobro rasplesati i oznojiti, stoga sam od nedavno započela i suradnju s jednim od naših napoznatijih DJ-a, E-Baseom. S njime u kombinaciji namjeravam poharati klubove i ljudima konačno prirediti jedan drugačiji party - bit će tu svega, kvalitetnog elektro bita, instrumentalista, plesača.. ma radit ćemo pravi show, a to je ono što to na našeoj sceni fali. Što se samog albuma tiče, njega možete očekivati krajem proljeća sljedeće godine, a do tada radimo svaki novi singl kao kompletan album, s cijelom pripadajućom pričom, novim izgledom i svime ostalim što ide uz to.
Prvi album ste objavili još 1994. godine, šta se od tada promenilo u svetu muzike i estrade na bolje, a šta na gore. Da li je mladim izvođačima danas možda lakše da dođu do albuma?
- Mislim da svako vrijeme nosi svoje, a u razdoblju kada sam ja započinjala karijeru bilo je puno teže doći do publike. Danas, kako se ubrzao svijet, tako se povećala i dostupnost glazbe i hitova. Mislim da je možda sada malo lakše, utoliko što je singl dostupan većem broju potencijalnih slušatelje i moderna se tehnologija uistinu može fantastično iskoristiti. No, s druge strane tu je i hiper produkcija pjesama loše kvalitete koje onda zaglušuju tržište te otežavaju profiliranje kvalitetene glazbe.Upravo iz toga razloga mnogi se mladi ljudi, koji su vrlo talentirani, ne uspijevaju izdvojiti iz mase.
...

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ivana Banfić: Preko društvene mreže našla saradnika

Izvor: Svet, 13.Nov.2010

Popularna hrvatska pevačica Ivana Banfić je nedavno objavila novi singl "Vampir" kojim je najavila povratak posle četvorogodišnje pauze. "Urađen je i spot za singl, koji vizualno prati ritam pesme, i budući da je ova numera prožeta elektro bitom i namijenjena je klupskoj sceni, upravo veći deo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.