Ivan Ivanović overdozirao na Tviteru!

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović overdozirao na Tviteru!

Ali izgleda da je Ivanović zaboravio da se i stare pesme slušaju kod nas, pa je sve šokirao izjavom da se Lepa sluša samo u Nemačkoj, i to u jednom gradu! Naime, prilikom nedavne posete sestri koja živi u Štutgartu, Ivanović je čuo koliko naši ljudi u inostranstvu vole ovu pevačicu. To nam je svima poznato, ali nas je iznenadilo što voditelj tvrdi da se Lukićeva jedino još tamo sluša! Upravo to je napisao na „tviteru“: – Jedino još ovde slušaju Lepu Lukić – ustvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je Ivanović . Izgleda da voditelj nije upućen u muzički repertoar na mnogim proslavama, gde su pesme Lepe Lukić i dalje izuzetno aktuelne. A možda se toliko „urbanizovao“ da je zaboravio kako izgleda podići čašu uz neku od starih narodnih pesama?

Nedugo zatim, na pomenutu društvenu mrežu je postavio stih pesme „Od izvora dva putića“, ali u čudnoj „obradi“.

- Od izvora dva putića, od kvotera dva rokića – napisao je voditelj. A šta je hteo reći, samo je njemu jasno!

U želji da čujemo šta legenda narodne muzike ima da kaže ovim povodom, kontaktirali smo s Lepom.

- Ja se ne skidam sa televizije i non-stop sam prisutna, tako da sam bez komentara – rekla je  Lukićeva, a na pitanje da nije možda odbila gostovanje kod Ivanovića, pa joj se on ovim povodom sveti, Lepa je odgovorila: – Ja njega ne poznajem niti me je zvao u emisiju! Ivan: Za razliku od Brege, Vlado poklanja pesme Voditelj Ivan Ivanović je na „tviteru“ najavio da mu je prijatelj Vlado Georgiev uradio pesmu za „izbornu kampanju“, koju vodi, ali je u isto vreme isprozivao Gorana Bregovića. – Premijera u petak 21.15, TV „Prva“. Za razliku od Brege, Vlado poklanja svoju pesmu „Hej, ti“. Veliki hit „Hej, vi“ i napred, malim korakom – napisao je voditelj na ovoj društvenoj mreži.

Ivan Ivanović

Izvor: PULS

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.