Isus bi danas bio tviteraš

Izvor: B92, 26.Dec.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Isus bi danas bio tviteraš"

Isus bi danas bio na društvenim mrežama, tvrdi nemački nadbiskup Robert Colič, navodeći da bi Božiji sin sigurno slao poruke putem Tvitera.

Odgovarajući na pitanja nemačkog dnevnog lista "Rur Nahrihten", Colič, nadbiskup i predsednik Nemačke biskupske konferencije, izjasnio se u prilog društvenih mreža.

"Sva sredstva su dobra za širenje Božije reči", objasnio je on. "Danas bi Isus sigurno bio na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuku i Tviteru", kazao je nadbiskup dodajući da se i on sprema da otvori nalog na tim mrežama.

Papa Benedikt šesnaesti je već učinio taj korak. Poglavar rimokatoličke crkve je nedavno pristupio Tviteru i već ima 1,3 miliona sledbenika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemački nadbiskup tvrdi: I Isus bi danas bio na Tviteru!

Izvor: Svet, 27.Dec.2012, 01:31

“Isus bi danas bio na društvenim mrežama”, tvrdi nemački nadbiskup Robert Colič, navodeći da bi Božji sin sigurno slao poruke putem Tvitera. Odgovarajući na pitanja nemačkog dnevnog lista “Rur Nahrihten”, Colič, nadbiskup i predsednik Nemačke biskupske konferencije, izjasnio se u prilog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.