Iranski lider slikom na Tviteru aludira na samoubistvo Obame

Izvor: Vostok.rs, 27.Jul.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranski lider slikom na Tviteru aludira na samoubistvo Obame

27.07.2015. -

Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamenej objavio je na društvenim mrežama sliku koja se odnosi na američkog predsednika Baraka Obamu, i aludira na njegovo samoubistvo pucanjem u glavu.

„Američki predsednik je rekao da će uništiti vojnu sposobnost Irana. Mi ne želimo rat, nećemo ga započeti, ali… Ako počne rat jedini gubitnik će biti agresivne i zločinačke SAD“, piše u poruci koju je objavio Hamnej na svom tviter nalogu, okačivši i sliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << na kojoj je američka zastava i silueta Baraka Obame sa pištoljem prislonjenim uz glavu.

US president has said he could knock out Iran’s military. We welcome no war, nor do we initiate any war, but.. pic.twitter.com/D4Co7fVuVg

— Khamenei.ir (@khamenei_ir) July 25, 2015
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.