Izvor: Danas, 04.Jul.2023, 09:50

Internet: Udarac Marka Zakerberga Ilonu Masku – nova društvena mreža nalik Tviteru

Mark Zakerberg, čelnik kompanije Meta u čijem su vlasništvu Fejsbuk i Instagram, najavio je da u četvrtak pokreće novu aplikaciju sličnu Tviteru. Aplikacija koja se zove Threads (Nizovi) biće dostupna za kupovinu preko Ep Stora i biće povezana sa Instagramom. Na skrinšotu naslovne strane aplikacije vidi da se je slična Tviteru. Iz Mete opisiju novu […]
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Internet: Udarac Marka Zakerberga Ilonu Masku - nova društvena mreža nalik Tviteru

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2023

Novi doprinos rivalstvu dva najveća tehnološka milijardera Marka Zakerberga i Ilona Maska.

Nastavak na Radio 021...

Zakerberg u četvrtak pokreće svoju verziju Tvitera: Evo kako će se zvati

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Kompanija Meta, vlasnik Fejsbuka, u četvrtak pokreće aplikaciju koja će biti konkurencija Tviteru. Aplikacija koja se zove "Tredz" ("Threads") će biti povezana sa Instagramom, a već sada ju je moguće naručiti u Eplovoj prodavnici, prenosi BBC.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.