Inter bez Snajdera na Napoli

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2012, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter bez Snajdera na Napoli

Holandski internacionalac Vesli Snajder izostavljen je sa spiska Intera za nedeljnu utakmicu protiv Napolija.
Snajder, koji je već nedeljama u nesuglasicama sa upravom kluba oko potpisivanja novog ugovora, kojim bi mu se smanjila primanja, nije trenirao u petak, a klub je kao razlog njegovog izostanka naveo povredu mišića.
Ipak, supruga holandskog igrača Jolante Kabau napisala je na Tviteru da Snajder >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nije povređen.
Trener Intera je bio vidno iznerviran na konferenciji za novinare kada su ga pitali zašto je klub objavio da je Snajder povređen, kada to očigledno, nije tačno.
Jedino uvažavam ono što mi igrač kaže u lice kao razlog izostanka, a za sve ostalo, uključujući i Tviter, baš me briga – rekao je Stramaćoni.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.