Instagram pao na sat vremena

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2014, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram pao na sat vremena

Društvena mreža Instagram oko 22 sata po našem vremenu prestala je da funckioniše, a kompanija je na Tviteru objavila da se suočava sa tehničkim problemima.- Trenutno se suočavamo sa određenim tehničkim problemima. Radimo na njihovom rešavanju – pisalo je u tvitu na zvaničnom profilu Instagrama.Zbog ovih problema, korisnici ove društvene mreže nisu mogli da se uloguju na svoje profile. Ipak, nakon nešto više od jednog sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << problem je rešen.Ova društvena mreža postala je 2012. godine vlasništvo Facebook-a, kome se, takođe, nije moglo pristupiti nekoliko puta u poslednjih mesec dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

TEHNIČKI PROBLEMI: Instagram pao na sat vremena!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2014

Zbog tehničkih problema, korisnici ove društvene mreže nešto više od jednog sata nisu mogli da pristupe svojim profilima..Društvena mreža Instagram oko 22 sata po našem vremenu prestala je da funckioniše, a kompanija je na Tviteru objavila da se suočava sa tehničkim problemima...- Trenutno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.