Inauguracija Obame oborila Twitter?

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inauguracija Obame oborila Twitter?

Društvena mreža Twitter bila je više od pet sati nedostupna ili joj se teško prilazilo iz raznih delova sveta. Krivac je, kako navode neki izvori inauguracija Obame.

U noći između 21. i 22. januara Twitter nije radio oko pet sati, a pogođene su bile veb verzija ove društvene mreže i mobilne Twitter aplikacije. Twitter je korisnicima tokom pomenutog perioda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bio ili potpuno nedostupan ili se učitavao predugo. Problem je registrovan u celom svetu.

Predstavnici Twittera tek nakon dva sata nedostupnosti izdali su kratko saopštenje u kojem su potvrdili da je određeni broj korisnika imao problema sa korišćenjem, ali i da inženjeri rade na rešavanju poteškoća.

Nakon što je ponovo oživeo, ima indicija da je enorman saobraćaj od preko milion tvitova tokom inauguracije američkog predsednika Baraka Obame u Vašingtonu doveo do ovog usporenja Twitter mreže.

Pratite status rada Twittera preko ovog linka ili na svom kompjuteru/smartfonu.

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OBAMA SRUŠIO TVITER? Tokom noći društvena mreža bila nedostupna

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jan.2013

Veruje se da je više od milion "tvitova" tokom inauguracije američkog predsednika doveo do usporenja društvene mreže. Pogođene su veb-verzija i mobilne Tviter aplikacije

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.