Imao je ŽESTOKE BOLOVE u leđima, kada su ga lekari otvorili nastupio je POTPUNI ŠOK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 21:31

Imao je ŽESTOKE BOLOVE u leđima, kada su ga lekari otvorili nastupio je POTPUNI ŠOK (FOTO)

To je vrlo neuobičajena pojava.

Muškarac (38) iz Brazila je zbog nepodnošljivih bolova u leđima otišao na skener, gde mu je otkriveno nešto nesvakidašnje - ima organ viška!

Snimci su pokazali da umesto dva ima tri bubrega. Lekari iz Hospital do Rim u Sao Paolu primetili su "levi bubreg normalnog izgleda i dva spojena bubrega u zdelici", navedeno je u izveštaju koji je 7. maja objavljen časopisu u New England Journal of Medicine.

#Brazil man complains >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of severe back pain finds out he has 3 kidneys. pic.twitter.com/SnD0YzgiBk

— Modern Shrines (@ModernShrines) May 9, 2020

Tri bubrega su relativno neuobičajena pojava, kažu lekari iz američkog Instituta za istraživanje bubrega i dodaju da se ta pojava retko i otkriva jer retko izaziva ikakve simptome.

To stanje uglavnom ostane neprimećeno dok ne dođe do skenera zbog nekog drugog stanja, kao u slučaju nepoznatog Brazilca koji je na kraju otkrio i da mu bolove u leđima uzrokuje hernija diska.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.