Ili je Čarls MRTAV ili je Kejt UŽASNE zavere kruže mrežama - Stigao HITAN ODGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 17:55

'Ili je Čarls MRTAV ili je Kejt' UŽASNE zavere kruže mrežama - Stigao HITAN ODGOVOR

Mrežama, pogotovo na Tviteru (X). i to sa verifikovanih profila, krenule su insinuacije da je kralj navodno preminuo od raka.
Brojne teorije zavere danima se razvijaju u vezi sa 'nestankom' princeze od Velsa. I dok se svi pitaju šta se dešava sa Kejt Midlton, da li je ona uopšte živa i zdrava, ili se čak navodno nalazi u mentalnoj ustanovi, nakon što je objavljeno da se čeka 'važno saopštenje britanske kraljevske porodice', odmah su svi pomislili na najgore i u čitavu priču 'upleli' i kralja Čarlsa.
Kejt Midlton nije viđena na fotografiji još od Božića, a onda se, pre nekoliko dana pojavila slika koju je objavila Kensingtonska palata za koju kažu da je fotošopirana. Spekulacije su postale preterane,...
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi skandal na pomolu: Je li kraljica uopšte pozirala sa svojim unucima? (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

Nakon što se svijet bavi retuširanom fotografijom koju je princeza od Velsa Kejt Midlton objavila na svom zvaničnom profilu prije skoro sedam dana, i kasnije se izvinila zbog toga, sada se pod lupom javnosti našla još jedna fotografija britanske kraljevske porodice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.