Izvor: Blic, 29.Jun.2023, 10:15

"I tako ti kažem moja Slavice" Neverovatan prizor sa klupice u Novom Sadu nasmejao Srbiju

Naleteti na spajdermena usred bela dana u centru grada za mnoge je nemoguća misija, ipak fotografija koja je nedavno osvanula na Tviteru dokazuje da je i to moguće. Genijalni prizor na klupici, na kojoj jedna starija gospođa opušteno ćaska sa spajdermenom koji sedi pored nje, prikupio je brojne simpatije ljudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„I tako ti kažem moja Slavice…“: HIT scena sa klupe u centru grada oduševila Novosađane (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 29.Jun.2023

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se slika iz Novog Sada, koja je mnog nasmejala i oraspoložila. Na slici se vidi kako na jednoj klupici sede i razgovaraju Spajdermen i jedna starija gospođa.. Ovu sliku objavila je na Tviteru izvesna Nena uz opis:. – I tako ti kazem Slavice…stalno neki problemi.. I...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.