I tada ćemo biti bolji od Niksa

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I tada ćemo biti bolji od Niksa"

Bek Bruklin Netsa Spenser Dinvidi ušao je u kratku, ali zato "bombastičnu" polemiku sa jednim od svojih pratilaca na Twitteru.

Njujork Niksi posle još jedne u nizu neuspešnih sezona ulaze u važno leto, posle kog bi njihova ekipa mogla da izgleda znatno jače i konkurentnije nego do sada.

Na draft lutriji izvukli su treći pik, a pored toga u "seleri kepu" imaju prostora za potpisivanje dva slobodna agenta iz grupe najboljih dostupnih igrača.

Navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Niksa nemaju dilemu ko bi trebalo da budu ta dvojica, pa je tako jedan od njih reagovao na Twitter objavu beka rivalskih Bruklin Netsa, Spensera Dinvidija.

On je objavio fotografiju na kojoj se podiže da zakuca u koš Njujorka...

"Ali Niksi će ipak dovesti Durenta i Irvinga", poručio mu je izvesni Dejvid.

"AKO se to dogodi... Mi ćemo i dalje biti najbolji tim u gradu", odgovorio je smelo Spenser Dinvidi.

Netsi su se ove sezone domogli plej-ofa prvi put od 2015. Napravili su "brejk" na startu serije protiv Filadelfija Siksersa, a onda izgubili četiri meča zaredom i ispali.

Što se tiče gradskih derbija, u regularnom delu sezone bili su bolji od Niksa u tri od četiri odigrane utakmice.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.