I Periscope sada nudi live video u 360 stepeni

Izvor: NovaEnergija.net, 29.Dec.2016, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Periscope sada nudi live video u 360 stepeni

Sa uvođenjem tehnologije virtuelne realnosti, došlo je do povećanog fokusa na stvaranje videa u 360 stepeni, koji može da se kombinuje sa kacigom virtuelne realnosti. To je u suprotnosti u odnosu na tradicionalne video fajlove u kojima možete da vidite samo ono na šta pokazuje objektiv kamere. Aplikacija Periscope koja je u vlasništvu društvene mrežeTwitter želi da iskoristi prednost nove tehnologije pa su najavili podršku za video fajlove u 360 stepeni.
Počevši od >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << danas, u mogućnosti ste da se pridružite emitovanju videa od 360 stepeni uživo na Periscope-u i Twitter-u od strane sjajnih emitera” poručuju na Periscope-u. U ovom trenutku funkcija je podržana na mobilnim uređajima i desktopu, iako ne na svim pregledačima na desktopu (kao što je Safari). Takođe, funkcija još uvek nije dostupna svim korisnicima ali se očekuje da to bude u skorije vreme.
360 Sunset in Florida. First ever #Periscope360 with @Brandee_Anthony https://t.co/AZWbnnT15S
— Alex Pettitt (@Alexpettitt) December 28, 2016

Izvor: benchmark.rs

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.