I JA SAM DIZEL Vlasnici pasa na Tviteru odaju počast tragično nastradalom policijskom psu

Izvor: Blic, 19.Nov.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I JA SAM DIZEL Vlasnici pasa na Tviteru odaju počast tragično nastradalom policijskom psu

Dizel, sedmogodišnja ženka belgijskog ovčara poginula je u policijskoj raciji Sen Denija prilikom potere za teroristima. Ova keruša bila je odana parižanskoj policiji dugo vremena, a vlasnici pasa širom sveta bili su jako pogođeni vešću o smrti odane Dizel.

Hommage entre chiens A Diesel... #JeSuisChien pic.twitter.com/9TQud5QXqZ

— M@NU ™ (@ManuBresset) November 18, 2015

Naime, policija tvrdi da je pas poginuo kada je prilikom potrage za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teroristima jedna žena pucala iz automatske puške na njih, a potom aktivirala bombu i digla sebe u vazduh. Jedan od policajaca izjavio je da mu je gubitak Dizel jako teško pao.

- Osećao sam se kao da sam ostao bez kolege. Dizel je poginula braneći boje naše zastave - rekao je policajac.

Please take a few minutes to rememer this hero. #dogs #JeSuisChien pic.twitter.com/3RjcyGm5bw

Smrt ovog psa pogodio je mnoge na društvenim mrežama, te su oni počeli da postavljaju fotografije svojih ljubimaca pod heštegovima #JeSuisChien (ja sam pas) i #JeSuisDiesel (ja sam Dizel).

#JeSuisChien #JeSuisDiesel pic.twitter.com/tImd9llAFe

Policija je objavila i dve fotografiše keruše Dizel gde su napisali da je bila neverovatno bitan deo njihovog tima.

#JeSuisDiesel From coco pic.twitter.com/No9Jcmquoh

Na Fejsbuku se pojavila i grupa pod nazivom "Je Suis Diesel" gde ljudi oplakuju smrt ovog psa i kače fotografije svojih ljubimaca.

You Are My Hero Diesel! Rest in Peace Good Friend! #JeSuisDiesel #JeSuisParis #ParisAttacks pic.twitter.com/LigSmxdOhb

Ipak, internet ne bi bio to što jeste bez onih koje je ovaj hešteg izuzetno iznervirao, pa su počeli da prave sarkastične mimove pod ovim tagom.

Merci beacoup, Diesel, R.I.P. - Fenrir wearing a mourning band for a fallen hero. #JeSuisChien #JeSuisDiesel pic.twitter.com/2CD0gaCkBT

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JA SAM DIZEL: Vlasnici pasa širom sveta na društvenim mrežama odaju počast policijskom psu

Izvor: Kurir, 19.Nov.2015

Sedmogodišnja ženka belgijskog ovčara po imenu Dizel poginula je u policijskoj raciji Sen Denija prilikom potere za teroristima...Pariška policija izrazila je veliko žaljenje za psom koji je godinama bio u službi, a život je dao u borbi protiv terorista koji su izveli najveći napad na Francusku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.