I DALJE JE ŠAMPION: Kanelo Alvarez isporučio dobre batine Džermelu Šarlu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 08:57

I DALJE JE ŠAMPION: Kanelo Alvarez isporučio dobre batine Džermelu Šarlu

Borba održana u Las Vegasu.

Kanelo Alvarez ostaje neprikosnoveni šampion u super srednjoj kategoriji. Meksički bokser vratio se u ring kako bi odbranio svoje pojaseve protiv šampiona super velter kategorije Džermela Šarla i u potpunosti je uspeo u tome. Njihova borba bila je glavni događaj "Premier Boxing Champions" večeri u Las Vegasu.

Posle ne baš ubedljivog meča protiv Džona Rajdera kojeg je savladao 6. maja u Meksiku, mnogi su smatrali da je Alvarezova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << forma u padu, ali je on dokazao suprotno.

AND STILL 👑 @Canelo's reign continues 👏#CaneloCharlo pic.twitter.com/Ryk0XwWkqx

— SHOWTIME Boxing (@ShowtimeBoxing) October 1, 2023

Meksikanac je protiv Šarla slavio odlukom sudija, a jedini nokdaun dogodio se u sedmoj rundi kada je Alvarez pogodio Šarla koji nije odmah pao. Alvarez je koristio svaku priliku za napad, dok je Šarl bio previše pasivan.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kanelo prebio Amerikanca i odbranio titulu

Izvor: B92, 01.Okt.2023

Meksički bokser Saul Kanelo Alvares odbranio je titulu u super velter kategoriji pobedom nad Džermelom Čarlom na poene.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.