Hvala ti Čaviću, legendo!

Izvor: Mondo, 10.Okt.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hvala ti Čaviću, legendo!

Najbolji srpski plivač svih vremena potpisao je formular Svetske plivačke federacije za penzionisanje.

Milorad Čavić je na svom Twitter nalogu objavio da je i zvanično postao penzioner, a kao dokaz za to okačio je fotografiju na kojoj se vidi papir na kojem stoji Miloradov potpis.

"Zvanično Penzionisan! Veliko hvala svima", tvitovao je Čavić.

Čavić je pred Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igre u Londonu najavio da će nakon Igara okončati svoju karijeru. Razlog za to je neugodna povreda leđa.

Na Igrama u Londonu, Milorad nažalost nije došao do medalje ali će zauvek ostati upamćena kontoverzna završnica trke sa Majklom Felpsom na OI u Pekingu. Tada je Felps došao do zlatne medalje za "nokat", a mnogi ni danas ne veruju da je Čavić na cilj stigao drugi nego da je iza toga neka "zavera".

Sve u svemu, radovali smo se brojnim rekordima koje je Čavke obarao i medaljama koje je osvajao. Hvala ti Milorade, uživaj u penziji!

(MONDO, foto: Guliver/Getty images, Twitter - @Milorad_Cavic)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čavić zvanično penzioner

Izvor: Kurir, 10.Okt.2012

Najbolji srpski plivač potpisao formular za penzionisanje..BEOGRAD - Milorad Čavić je i zvanično postao penzioner. Najbolji srpski plivač je kao dokaz postavio na svom Tviter nalogu sliku potpisanog zahteva za penziju uz zahvalnost svima..."Zvanično penzionisan. Veliko hvala svima", napisao je...

Nastavak na Kurir...

Penzionisao se Čavić

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Okt.2012

Najbolji srpski plivač svih vremena potpisao je formular Svjetske plivačke federacije za penzionisanje. Milorad Čavić je na svom Twitter nalogu objavio da je i zvanično postao penzioner, a kao dokaz za to okačio je fotografiju na kojoj se vidi papir na kojem stoji njegov potpis. "Zvanično Penzionisan!...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.