Izvor: Luftika.rs, 24.Apr.2021, 20:39

Hrabro je živeti u ovoj državi

Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika.
Ozbiljan sam.
Za te ljude zakoni ne važe – napisao je na Tviteru novinar Ivan Ivanović, nakon tvrdnji svedoka i potpredsednice SSP Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma organizovao bunga-bunga žurke i učestvovao u podvođenju maloletnica u Jagodini.
Kako je voditelj emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u statusu na Tviteru napisao, za naprednjake zakon ne važi, pa i kada je reč o takvom krivičnom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kakva je obljuba, prenosi Direktno.
– Čuvajte se naprednjaka i njihovih saradnika. Ozbiljan sam. Za te ljude zakoni ne važe. Mogu da vas pokradu, prevare, prebiju, ubiju, obljube ženu ili ćerku i nikom ništa. Predsednik će samo reći “a ko je od nas bezgrešan?” A šta on kaže, to je zakon – piše Ivanović.
Jako je hrabro ziveti u ovoj zemlji.
Sutra ti, ne daj boze, neka bahata budala povredi dete, ukrade imovinu, srusi kucu, osakati te,ubije brata ! Dokazi lako nestanu,svedok zapliva Dunavom,obdukcija falsifikuje, doktor zanemi ! Policajac, sudija, tuzilac kod gazde na jagnjetini.
— Alisa Kulic (@alisa_kulic) April 24, 2021

“Jako je hrabro ziveti u ovoj zemlji.
Sutra ti, ne daj boze, neka bahata budala povredi dete, ukrade imovinu, srusi kucu, osakati te,ubije brata ! Dokazi lako nestanu,svedok zapliva Dunavom,obdukcija falsifikuje, doktor zanemi !
Policajac, sudija, tuzilac kod gazde na jagnjetini.”, napisala je u svom odgovoru korisnica Tvitera Alisa.
Podsetimo, juče je vlasnik Megatrenda optužio Palmu da je podvodio devojke na svojim proslavama u Jagodini, pre toga je jedan bivši zaposleni hotela u Končarevu, iza kojeg, kako on tvrdi, stoji Marković.
I mi smo uz tebe, Andrej, ozdravi ti samo, ali što te, brate mili, metnuše na bilbord?

Pogledaj vesti o: Twiter,   Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.