Izvor: B92, 18.Sep.2023, 18:50

Honor 100 Pro će biti predstavljen uskoro

Kompanija Honor svakim danom beleži sve veću popularnost, a mnogi ovu kompaniju vide kao sjajnu zamenu za Huawei. Prema najnovijim informacijama koje prenosi poznati dojavljivač Digital Chat Station, Honor se sprema za predstavljanje novog pametnog telefona iz svoje ponude. To će biti Honor 100 Pro.

Pomenuti dojavljivač je na svom Weibo profilu otkrio je da će Honor 100 Pro stići sa Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čipom. Ovo će biti nadogradnja u odnosu na prethodnika, kojeg pokreće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Snapdragon 8+ Gen 1.

Pored toga, Honor 100 Pro navodno će biti opremljen AMOLED ekranom sa 1,5K rezolucijom. Ovaj ekran bi trebalo da stigne sa stopom osvežavanja od 120 Hz, baš kao i prethodnik.

Dojavljivač dalje otkriva da će Honor 100 Pro s prednje strane imati dve kamere. Navodno će kineska kompanija sledećeg meseca krenuti u interno testiranje ovog telefona, dok bi njegovo predstavljanje moglo biti zakazano za novembar ove godine. Nažalost, u ovom trenutku to su jedine informacije koje znamo o Honor 100 Pro telefonu.

Podsećanja radi, Honor 90 Pro, pored navedenog Snapdragon 8 Gen 1 čipa, karakteriše AMOLED ekran dijagonale 6,78 inča, rezolucije 2700 x 1224 piksela, selfi kamera od 50 MP, glavna kaemra od 200 MP ISOCELL HP3 f / 1.9, ultraširoka kamera od 12 MP i telefoto kamera od 32 MP sa 2,5x optičkim zumiranjem i OIS podrškom. Telefon ima 5000 mAh bateriju s podrškom za brzo punjenje od 90 W.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.