Hitna pomoć i vozila pod pratnjom – ko ima prednost

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć i vozila pod pratnjom – ko ima prednost

BBCKo ima prvenstvo? Snimak vozila Hitne pomoći koje je u utorak u Beogradu čekalo prolazak kolone pod pratnjom objavljen na Tviteru izazvao je mnoštvo komentara. Dok jedni tvrde da je sramota što je Hitna pomoć morala da čeka, drugi kažu da je to po zakonu. Da, ti drugi su u pravu. Ko može u bolničku […] Članak Hitna pomoć i vozila pod pratnjom – ko ima prednost se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Hitna pomoć i vozila pod pratnjom - ko ima prednost

Izvor: B92, 11.Sep.2019

Tviter su danas preplavili komentari na video iz Beograda na kojem vozilo Hitne pomoći čeka prolazak kolone pod pratnjom. Ko ima prvenstvo u ovom slučaju?..Snimak vozila Hitne pomoći koje je u utorak u Beogradu čekalo prolazak kolone pod pratnjom objavljen na Tviteru izazvao je mnoštvo komentara...Dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.