Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator iz utrobe, pa se slikali s njim

Izvor: S media, 09.Jun.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator iz utrobe, pa se slikali s njim

Crnogorska javnost je zgrožena slučajem koji se dogodio u jednoj od operacionih sala podgoričkog Kliničkog centra. Naime, u nedelju po podne primljen je pacijent kojem je bila neophodna hitna hirurška intervencija, piše podgorička Pobjeda. Reč je o muškarcu kojeg je dovela žena a iz kojeg je hirurški izvađen vibrator.

Lekari su u prvi mah mislili da je posredi šala, dok na rendgenskom snimku nisu stvarno ugledali spravu.

Bolnica iz Hjustona uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prenosila operaciju mozga preko Tvitera (VIDEO)

Pogledajte: Pacijent u toku operacije napao hirurga! (VIDEO)

Bubreg promenio tri vlasnika za dve nedelje

Čudna situacija postala je još čudnija kada je Crnom Gorom počeo da kruži snimak načinjen mobilnim telefonom a na kojem se vidi uniforma jednog od članova hirurškog tima i ruke koje drže izvađeni vibrator?!

Snimak, piše Pobjeda, prati poruka da je operacija trajala oko pet sati, a da je pacijent imao sreće jer je reč o komplikovanom zahvatu.

Kada je snimak počeo da kruži digla se prašina, a glavna okosnica priče bilo je pravo pacijenta na privatnost i poverljivost.

Zabranjeno je snimanje operacija osim ako hirurg traži

Mobilni ili tajna kamera

Sudski veštak za telekomunikacije Predrag Boljević kaže da je snimak najverovatniej napravljen nekim od modernijih mobilnih telefona, ali ne isključuje ni druge mogućnosti.

- U prostoriju je mogla biti postavljena tajna kamera, da ne kažem špijunska bubica. Ona omogućava da se sama kamera nalazi u prostoriji, a da je snimatelj van nje. Ipak, ako pođemo od činjenice da je operacija bila hitna a ne zakazana, postavlja se pitanje šta će nekom špijunska bubica u operacionoj sali KC – objašnjava Boljević.

"Slučaj vibrator“ mnoge je uplašio pa je nemoguće saznati koliko je potencijalnih krivaca, dodaje list.

Nezvanično – osmoro ljudi moglo je da napravi i prosledi sporni snimak - anestetičar, anesteziolog, operator i njegov jedan ili dva asistenta i dve instrumentarke i mogući konsultant.

Operacije u Kliničkom centru Crne Gore se ne snimaju.

- To je zabranjeno. Jedino se, ukoliko to traži hirurg snima, na primer tumor, koji je izvadio zbog strukture ili neke svoje specifičnosti – kaže Pobjedin izvor.

Istraga je u toku.

(Pobjeda)

Foto: Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator pa se slikali s njim

Izvor: Kurir, 09.Jun.2012

Hirurzi uklonili seksualno pomagalo iz anusa svog pacijenta, pa to i ovekovečili snimcima mobilnim telefonima. Nesrećnog „đetića“ u bolnicu dovela žena..PODGORICA - Ptičica!..Crnogorski hirurzi su u Kliničkom centru u Podgorici muškarcu iz anusa izvadili vibrator, a zatim su se malo „našalili“...

Nastavak na Kurir...

Hirurzi Crnogorcu izvadili vibrator iz utrobe, pa se slikali s njim

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jun.2012

PODGORICA - Crnogorska javnost je zgrožena slučajem koji se dogodio u jednoj od operacionih sala podgoričkog Kliničkog centra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.