HITNO FORMIRATI ZSO Vučić razgovarao sa Derekom Šoleom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 19:08

"HITNO FORMIRATI ZSO" Vučić razgovarao sa Derekom Šoleom

Šole je u objavi na Tviteru izrazio očekivanje da će sastanak na najvišem nivou u okviru dijaloga Beograda i Prištine 2. maja biti konstruktivan.

Specijalni savetnik američkog Stejt departmenta, Derek Šole, ukazao je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, da je hitno potrebno formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO).

Substantive, positive talk with President Vucic @predsednikrs today. Agreed on continued >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strength of 🇺🇸-🇷🇸 partnership and shared focus on progress in the Dialogue, especially the urgent need to form ASM. We expect a constructive meeting on May 2 in Brussels.

— Derek Chollet (@CounselorDOS) April 27, 2023

- Suštinski i pozitivan razgovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Dogovorili smo se da nastavimo da jačamo američko-srpsko partnerstvo i zajednički fokus na napredak u dijalogu, a posebno imajući u vidu hitno potrebno formiranje ZSO. Očekujemo konstruktivan sastanak 2. maja u Briselu - naveo je američki zvaničnik.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.