HIT: NAPRAVILI pametne zidne satove

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: NAPRAVILI pametne zidne satove

Još jedan u nizu pametnih gedžeta...

Kompanija koja proizvodi satove, Citizen, širi svoju manje poznatu liniju satova sa dva nova modela koja podržavaju glasovnog asistenta Amazonovu Aleksu.

Citizen has a fancier alternative to Amazon's Alexa wall clock https://t.co/SYDVcn5Pyo -

Sponsored Links

Citizen

If you find Amazon's Echo Wall Clock a tad too drab but still like the idea of a connected timepiece on your wall, Citizen might have >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << what… pic.twitter.com/G3ixRDof1J

— Dr Vicente Nario (@DrBicentenario) December 13, 2019

Poput modela Echo Wall Clock , Citizen sat je deo “Works with Alexa” programa. To ne znači da koristi hardver za ovog digitalnog asistenta, poput mikrofona ili zvučnika. Umesto toga, trebalo bi da bude povezan sa Aleksom na taj način da prikazuje vreme koje je preostalo da uradite određeni zadatak, osvetljenjem kruga na satu. Ovaj sat, dolazi u dva modela. Jedan sa metalnim ramom sata koji košta čitavih 79.99 dolara i jedan u drvenom ramu koji košta 89.99 dolara. To je ipak mnogo više nego Amazonov običan sat od 29.99 dolara.

Za razliku od Citizen satova, koji su poznati po svojim solarnim satovima sa Eco Drive pokretima i kojima ne trebaju baterije – Citizeno-vim Smart satovima ipak trebaju.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.