Gugl vozilo se izgubilo u Kaluđerici, ali stvarno!

Izvor: BKTV News, 15.Nov.2013, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl vozilo se izgubilo u Kaluđerici, ali stvarno!

Automobil kompanije Gugl koji je nedavno počeo da snima ulice Beograda, navodno se izgubio u naselju Kaluđerica. Vozač je morao da se parkira i sačeka nekoga ko govori engleski jezik kako bi mu pomogao, tvrde beogradski mediji.
Vozač Gugl vozila čeka pomoć
”Inače je bio parkiran na 20 metara od Smederevskog puta. Sad više nije vic, Kaluđerica bato!”, napisala je na ”Tviteru” devojka koja je i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << objavila fotografiju, navodi ”Telegraf”.
Samo pre par meseci na sataričnom sajtu ”Njuz.net” pojavila se vest da se Guglovo vozilo izgubilo u Kaluđerici, a očigledno je da se tadašnja šala obistinila. piše taj portal.
Izvor: telegraf.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.